Tulevat omistajakurssit:

18.3.2024 klo 18:00 SRY UUSIMAA, teams-yhteydellä
Ilmoittautumiset 10.3.2024 mennessä: mira.makkonen@gmail.com

SRY on työstänyt kurssimateriaalin, joka on tarkoitettu ensisijaisesti rottweilerpennun hankintaa suunnitteleville ja uusille rottweilerin omistajille helpottamaan yhteiskuntakelpoisen rottweilerin kasvattamista. Kurssilla käydään läpi mm. koiran ikävaiheet, käyttäytyminen, luonne, koulutus ja harrastusmahdollisuudet sekä perusasioita koiran pidosta. Kaikille kurssilaisille jaetaan kurssilla Rottweilerin omistajaopas.

Yhteiskunta, eri lait ja asetukset asettavat monia vaatimuksia koiran pidolle, jotka koiranomistajan on hyvä tietää. Useat ihmiset myös vierastavat tai jopa pelkäävät koiria ja sen vuoksi on erittäin tärkeää, että jokainen rottweilerin omistaja ymmärtää vastuunsa koiranomistajana.

”Koirien ei-toivottu käytös johtuu useimmiten omistajan tietämättömyydestä ja kokemattomuudesta. SRY toivoo voivansa rotujärjestönä osoittaa, että teemme töitä näiden asioiden eteen pystyäksemme hälventämään tulevaisuuden uhkakuvia: kymmenkertaiset koiraverot, kuonokoppapakko, jalostuskielto, naapurien lupa koiranpitoon jne.”

Omistajakursseja järjestävät alaosastot, kerhot ja kasvattajat. Tulevat kurssit löydät sivun alalaidasta. Voit halutessasi osallistua mille tahansa kurssille ilmoittautumisohjeiden mukaisesti.

Omistajakurssien järjestäjälle

Kurssista ilmoittaminen ja kurssimateriaalin tilaus kktoimikunta(at)rottweiler.fi

  • Ilmoita kurssista viimeistään kuukautta ennen kurssin ajankohtaa. Ilmoituksessa tulee olla seuraavat tiedot: ajankohta, paikka, järjestäjä, ilmoittautumistiedot.
  • Tilaa esitysmateriaali sekä omistajaoppaat viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssia. Omistajakurssien yhteyshenkilö toimittaa järjestäjälle esitysmateriaalin (PowerPoint) sekä jaettavat omistajaoppaat.
  • Mikäli haluat SRY:n mainostavan kurssia, lähetä valmis mainosmateriaali
    Facebook / Instagram / Internetsivut: viestinta(at)rottweiler.fi
    Rottweilerlehti: rottweilerlehti(at)rottweiler.fi (huomioi lehden aineisto- ja ilmestymispäivät)

Kurssin jälkeen

Alaosastoja ja kerhoja tuetaan kurssien järjestämisessä

  • Kurssien järjestäminen oikeuttaa alaosastot ja kerhot myös toimintamäärärahapisteisiin. Kurssit tulee mainita vuoden lopussa täytettävässä toimintamäärärahalomakkeessa.

 

Koulutus- ja koetoimikunta kktoimikunta(at)rottweiler.fi