Edustusjoukkuesopimus
Joukkueenjohtajan edustussopimus

IFR IGP MM joukkue

SRY lähettää vuosittain IFR IGP MM-kilpailuihin edustusjoukkueen. Joukkue valitaan karsintakokeen perusteella. Karsintakoe on usein järjestetty Kello- ja mestaruuskilpailun yhteydessä, mutta se voidaan järjestää myös erillisenä kokeena. Hallitus päättää vuosittain karsintakoesäännön mukaisesti joukkueen kokoonpanosta. Joukkueen jäsenen tulee vastaanottaa joukkuepaikka ja allekirjoittaa edustussopimus.

IFR-joukkueen valintasääntö

IFR IFH MM edustaja

SRY lähettää vuosittain IFR IFH MM-kilpailuihin edustuskoirakon. Koirakko valitaan alla olevan säännön perustella. Edustajan tulee vastaanottaa edustuspaikka ja allekirjoittaa edustussopimus.

IFH-edustajan valintasääntö

Tokon SM-joukkue

SRY lähettää vuosittain tokon SM-kilpailuihin joukkueen, joka koostuu 3-5 koirakosta ja 1-2 varakoirakosta. Koulutus- ja koetoimikunta esittää hallitukselle edustuspaikkahakemusten perusteella joukkuetta. Edustuspaikkaa haetaan vuosittain koulutus- ja koetoimikunnan määräämän hakuajan puitteissa. Joukkueen jäsenen tulee vastaanottaa joukkuepaikka ja allekirjoittaa edustussopimus.

Rally-tokon SM-joukkue

SRY lähettää vuosittain rally-tokon SM-kilpailuihin joukkueen, joka koostuu 3-5 koirakosta ja 1-2 varakoirakosta. Koulutus- ja koetoimikunta esittää hallitukselle edustuspaikkahakemusten perusteella joukkuetta. Edustuspaikkaa haetaan vuosittain koulutus- ja koetoimikunnan määräämän hakuajan puitteissa. Joukkueen jäsenen tulee vastaanottaa joukkuepaikka ja allekirjoittaa edustussopimus.

Huom! Kaikkien edustuspaikalle pyrkijöiden tulee olla Suomen Rottweileryhdistyksen jäseniä.