Suomen Rottweileryhdistyksellä on 13 alaosastoa ja kolme itsenäistä kerhoa. Alaosastot ja kerhot suunnittelevat sekä toteuttavat itsenäisesti toimintaansa. Liittyessäsi pääyhdistykseen sinut liitetään automaattisesti myös oman alueesi alaosastoon. Kerhon jäsenyyttä tulee anoa kerholta.

Alaosastoilla ja kerhoilla on monenlaista toimintaa koulutuksista yhteisiin lenkkeihin sekä kerhoiltoihin. Alaosastojen ja kerhojen tuella SRY pystyy tarjoamaan jäsenilleen erilaisia harrastusmahdollisuuksia ympäri Suomen. Alaosastot ja kerhot järjestävät Rottweilerin omistajakursseja, ulkomuodontarkastuksia, luonnetestejä, kokeita jne.

Alaosastojen toimintakertomukset 2019 ja toimintasuunnitelmat 2020
Alaosastojen toimintakertomukset 2020 ja toimintasuunnitelmat 2021
Alaosastojen toimintakertomukset 2021 ja toimintasuunnitelmat 2022 
Alaosastojen toimintakertomukset 2022 ja toimintasuunnitelmat 2023

 

Tutustu oman alueesi alaosaston / kerhon toimintaan ja ota rohkeasti yhteyttä heihin.

 

(Karttaa avautuu isompana lisätietoineen oikean yläkulman [ ]-merkkiä klikkaamalla)

Alaosastoille ja kerhoille

SRY:n hallitus kutsuu joka toinen vuosi toimikuntiensa jäsenet sekä alaosastojen ja kerhojen edustajat yhteisille neuvottelupäiville, joilla keskustellaan toiminnasta ja yhteisistä asioista. Neuvottelupäiviä voidaan myös järjestää vain tietylle kohderyhmälle, esimerkiksi alaosastojen rahastonhoitajille ja sihteereille. Neuvottelupäivillä jaetaan SRY-info, joka on tarkoitettu alaosastojen ja kerhojen hallitusten ja toimihenkilöiden käyttöön helpottamaan yhdistystyötä.