Hallituksen kokous 17.12.2017

17.12.2017 pidetiin hallituksen ja toimikuntien yhteinen kokous. Kokouksessa vedettiin vuosi yhteen ja suunniteltiin jo hieman myös tulevaa vuotta 2018.

Uudet nettisivut lähes valmiit ja ne esiteltiin kokouksessa hallitukselle sekä muille läsnä oleville. Vielä menee hetki, että sivut ovat täysin julkaisukunnossa. Sivujen käytettävyyttä eri laitteilla tulee testata ja materiaali tulee vielä tarkistaa.

Kokouksessa saatiin sovittua toimikuntien vetäjät vuodelle 2018. Jalostustoimikunta Henna Uitto, ulkomuototoimikunta Jouni Nummela, koulutus- ja koetoimikunta Elina Laaksonen, taloustoimikunta Marja-Leena Eerola, jäsentoimikunta Henry Ingraeus, julkaisutoimikunta Elina Laaksonen ja Rottishovitoimikunta Jaana Kauhanen. Mikäli toimikunta työskentely kiinnostaa, kerro sitä halukkuutesi yhdistyksen puheenjohtajalle Elina Laaksoselle tai suoraan toimikunnan vetäjälle. Hallitus päättää 7.1.2018 kokouksessaan toimikuntien kokoonpanot vuodelle 2018.

Yhdistys on saanut uuden ulkomuodontarkastajaharjoittelijan Sandra Papinaho-Rajalan. Onnea harjoitteluun Sandra.

Yhdistyksen Rottweilerlehden toimitussihteeri Eija Ojanen oli syksyllä mukana Helsingin seudun kennelpiirin innovaatioristeilyllä. Eija kertoi kokouksessa innovaatioristeilyn kuulumisia mm. mielenkiintoisista geenitutkimuksista sekä digilehti julkaisuista. Eija kukitettiin kokouksessa ansiokkaasta työstä Rottweilerlehden parissa.

Vuosi on lopuillaan ja 2017 hallitus haluaa kiittää Henna Heikkilää ja Pirjo Koskista työskentelystä hallituksessa sekä toivottaa heille sekä kaikille toimikunnille ja yhdistyksen jäsenille oikein rauhallista joulun aikaa sekä tulevaa vuotta 2018.

Haluamme kiittää myös yhdistyksen yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta ja toivottaa heille oikein hyvää joulua ja tulevaa vuotta 2018.

Jaa tämä:
Share