Hallituksen kokous 28.1.2018

Hallitus kokoontui ensimmäistä kertaa Skypen avulla. Kokemukset olivat positiivisia. Säästämme kaikkien aikaa ja tapa on myös taloudellisesti kannattava.

Uuden EU:n tietosuojauudistuksen myötä myös SRY tekee tietosuojaselosteen liittyen jäsenrekisteriin ja sen käsittelyyn. Tietosuojaseloste julkaistaan lehdessä sekä nettisivuilla kevään aikana.

Hyväksyttiin kasvattajapäivien ohjelma sekä budjetti. Kasvattajapäivät pidetään 17.3. Lahdessa ja päivän aikana paneudutaan rottweilerin luonteeseen eri asiantuntijoiden avulla.

Omistajakurssien yhteyshenkilöksi valittiin Saara Leinonen. Uusilta nettisivuilta löytyy jatkossa omistajakurssin ilmoituslomake, osallistujalomake sekä palautelomake.

Kansainvälinen näyttelykoira-avustus lakkautettiin.

Rodun perusarvo nostettiin 1500 euroon. Aiemmin yhdistys on määritellyt Kennelliiton järjestelmiin rodun perusarvoksi 1200 euroa. Vakuutusyhtiöt käyttävät tätä tietoa perusteena korvauspäätöksiin.

Keskusteltiin uudesta eläinsuojelulaista, joka on tällä hetkellä lausuntakierroksella 28.2.2018 asti. Tällä hetkellä yhdistys ei vielä tee omaa lausuntoaan, vaan odottaa Suomen Palveluskoiraliiton lausuntoa nähtäväkseen.

Hallituksen seuraava kokous on 25.2.2018

Jaa tämä:
Share