Haetaan kuvia Rottweiler-kalenteriin 2021

Vuoden 2021 kalenteri kulkee teemalla “ystävämme rottweiler”

SRY on jo vuosia julkaissut Rottweiler-kalenteria, joka on koottu jäsenistön ja harrastajien lähettämistä kuvista.

Kalenteri on haluttu niin jäsenistön keskuudessa kuin PR-tuotteenakin, aina ulkomaita myöten.

Nyt siis kaivamaan kuva-arkistoja tai kamera kaapista ja kuvaamaan mustanruskeita!

1. Kuvan tulee olla VAAKAkuva ja tasoltaan hyvä eli tarkka ja tasapainoinen.

2. Kuvan resoluution tulee olla korkea ja kuvakoon suuri (mielellään pikseleinä 4205 x 2965, sisältäen ylimenot ja 300 dpi). Kuvat kannattaa ottaa suurimmalla ja tarkimmalla tallennuskoolla mitä kamerasta löytyy. Valitettavasti kännykkäkuvien taso harvoin riittää painotuotteisiin.

3 SRY:llä on oikeus käyttää kalenteriin ehdokkaaksi lähetettyjä kuvia kalenterissa, Rottweiler-lehdessä tai muussa yhdistyksen julkaisussa. Kuvan tekijänoikeus säilyy kuvaajalla.

4. Kuvan yhteydessä julkaistaan koiran nimi, omistaja ja kuvaaja. Kaikki nämä tiedot tulee olla tallennettuna kuvan nimessä tai toimitettuna erillisenä listana. Tittelit ja rekisterinumerot jätetään pois.

5. SRY:n julkaisutoimikunta valitsee julkaistavat kuvat. Kuvat valitaan puhtaasti kuvauksellisin perustein: valittujen kuvien osalta niiden tarkkuus ja tasapainoisuus sekä painolaatu ratkaisevat valinnat.

6. Kuvista ja niiden julkaisemisesta ei makseta palkkiota, mutta kuvia lähettäneiden kesken arvotaan 10 kpl kalentereita. Myös kalenteriin valittujen kuvien lähettäjät saavat kalenterin palkkioksi.

Kuvat lähetetään 15.8.2020 mennessä osoitteeseen rottweilerkalenteri@gmail.com

Jaa tämä:
Share