Wanted! Kalenterikuvat 2022


Wanted! Mustanruskeita kuvia eri tilanteissa ja olosuhteissa.

Rottweiler-kalenteri 2022

Jo vuosia SRY on julkaissut Rottweiler-kalenteria, joka on koottu jäsenistön ja harrastajien lähettämistä kuvista. Kalenteri on haluttu jäsenistön keskuudessa ja myös pr-tuotteena.

Kuvausohjeet:

1. Kuvan tulee olla VAAKAkuva ja tasoltaan hyvä eli tarkka ja tasapainoinen.

2. Kuvan resoluution tulee olla korkea ja kuvakoon suuri (mielellään pikseleinä 4205 x 2965, sisältäen ylimenot ja 300 dpi). Kuvat kannattaa ottaa suurimmalla ja tarkimmalla tallennuskoolla mitä kamerasta löytyy. Valitettavasti kännykkäkuvien taso ei riitä painotuotteisiin.

3. SRY:llä on oikeus käyttää kalenteriin ehdokkaaksi lähetettyjä kuvia kalenterissa, Rottweiler-lehdessä tai muussa yhdistyksen julkaisussa. Kuvan tekijänoikeus säilyy kuvaajalla.

4. Kuvan yhteydessä julkaistaan koiran nimi, omistaja ja kuvaaja. Kaikki nämä tiedot tulee olla tallennettuna kuvan nimessä tai toimitettuna erillisenä listana. Tittelit ja rekisterinumerot jätetään pois.

5. SRY:n julkaisutoimikunta valitsee julkaistavat kuvat. Kuvat valitaan puhtaasti kuvauksellisin perustein: Valittujen kuvien osalta niiden tarkkuus ja tasapainoisuus sekä painolaatu ratkaisevat valinnat.

6. Kuvista ja niiden julkaisemisesta ei makseta palkkiota, mutta kuvia lähettäneiden kesken arvotaan 10 kpl kalentereita. Myös kalenteriin valittujen kuvien lähettäjät saavat kalenterin palkkioksi.

Kuvat lähetetään 15.8.2021 mennessä osoitteella: rottweilerkalenteri@gmail.com

Jaa tämä:
Share