Näillä listoilla julkaistaan tiedot uutta kotia etsivistä rekisteröidyistä rottweilereista sekä uutta kotia rekisteröidylle rottweilerille tarjoavista henkilöistä.

Yhdistys lisää sivuilleen omistajan ilmoituksella kuvan ja tärkeät tiedot (sukupuoli, ikä, millaista kotia etsii) koirasta. Omistaja jättää tarkemmat yhteystiedot pentuvälitykseen oheisella lomakkeella. Nämä tiedot pentuvälittäjä kertoo koirasta kiinnostuneille ihmisille. Omistaja on vastuussa koirasta ilmoittamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Yhdistys ei ole vastuussa kotia vaihtavista koirista, vaan uusi koti ja omistaja keskustelevat keskenään kodin vaihtamisesta. Omistajia kannustetaan olemaan yhteydessä koiran kasvattajaan jätettäessä kodinvaihtoilmoitusta.

Mikäli joudut syystä tai toisesta luopumaan koirastasi, ota yhteyttä pentuvälitykseen sry.pentuvalitus(at)gmail.com

 

Kodinvaihtajat

SUKUPUOLI
IKÄ
MILLAISTA KOTIA ETSII?
Narttu 3v. Tottunut pieniin koiriin. Jonkin verran haasteita hihnakäyttäytymisessä, osaavaan kotiin.

 

Tällä listalla julkaistaan halukkuus vastaanottaa rekisteröity rottweiler.
Yhdistys lisää sivuilleen ilmoittajan tiedot, kuten kokemus rottweilerista, asumismuoto sekä millaiselle koiralle on valmis antamaan uuden kodin.
Ilmoittaja jättää tarkemmat yhteystiedot pentuvälitykseen oheisella lomakkeella. Nämä tiedot pentuvälittäjä kertoo koirasta kiinnostuneille ihmisille. Ilmoittaja on vastuussa ilmoittamiensa tietojen oikeellisuudesta.
Yhdistys ei ole vastuussa kotia vaihtavista koirista, vaan uusi koti ja omistaja keskustelevat keskenään kodin vaihtamisesta.
Onko sinulla tarjota koti aikuiselle kotia vaihtavalle koiralle? Ota yhteys os. sry.pentuvalitus(at)gmail.com

 

Uutta kotia tarjoavat

KOKEMUS ROTTWEILERISTA
ASUMISMUOTO
MILLAISTA KOTIA TARJOTAAN?
Lapsuudenkodissa ollut Rw Kerrostalo Yli 2-vuotiaalle urokselle tai nartulle lenkkikaveriksi, ei pitovaikeuskoira, perustottelevaisuus riittää, puutteet ulkomuodossa tai terveydessä eivät este.